Bent u op zoek naar een onafhankelijk en gedegen advies met betrekking tot uw bestaande internet activiteiten of wilt u advies bij het opzetten van nieuwe digitale activiteiten. Dan kan ik u begeleiden bij een of meerdere van onderstaande onderwerpen.

Domeinnaam keuze

Het ontwikkelen van een nieuwe website begint bij de keuze voor de juiste domeinnaam. Afhankelijk van het doel en de inhoud van de website kan een domeinnaam van grote waarde zijn voor o.a. de zoekmachine optimalisatie of het uit te dragen merk.

Webdesign

Afhankelijk van de doelgroep, het uit te dragen merk of bestaande huisstijl zijn de keuzes voor kleur, foto en vorm gebruik van grote invloed op de ervaring van de bezoeker.

Zoekmachine Optimalisatie

Niet is dodelijker voor een website dan slechte vindbaarheid. Aangezien zoekmachines als Google of Bing regelmatig hun algoritmes en methoden aanpassen. Is het zaak om hier je website regelmatig op te screenen.

Socialmedia

Vandaag de dag is het ondenkbaar dat een bedrijf niet op socialmedia actief is. Maar welk medium kies je en waarom? Kost het niet teveel tijd? En wat plaats je dan zoal?

Calimero Marketing

Calimero marketing : “Met minimale middelen maximaal effect genereren.

Zichtbaarheid hoeft niet veel te kosten. Met minimale middelen en een creatieve geest ligt de wereld aan je voeten.

Ik kom graag een dagdeel brainstormen op locatie.